cercei handmade

Bijuterii handmade in functie de anotimp

Fara urma de indoiala, bijuteriile handmade se potrivesc oricand pe parcursul anului, 365 de zile din 365. Pentru ca ele sunt o poveste simbolica, exprimand adevaruri despre cel care le-a dat viata faurindu-le si cel care le-a dat viata purtandu-le deopotriva. De energia lor deosebita, capabila sa incurajeze, sa tempereze si sa armonizeze, are nevoie oricine, mereu. Insa alegerile ne pot fi influentate nu doar de personalitate, ocazie, tinuta sau semn zodiacal, ci chiar si de anotimp.

Primavara este despre renastere, o stim cu totii. Totul in jur pulseaza, creste, se deschide, iar bijuteriile nu fac exceptie de la regula. Daca hainele sunt indraznete, bijuteriile pot fi subtile si viceversa, ce conteaza este ca ele impreuna sa transmita acelasi mesaj unitar, care aproape ca striga „Sunt aici sa schimb lumea!”. Primavara trebuie sa alegi bijuterii handmade cu elemente florale, e pur si simplu obligatoriu. Poti sa optezi pentru forme stilizate sau pentru elemente autentice, bine pastrate in rasini speciale, important e sa sarbatoresti noul anotimp, faptul ca ai din nou sansa unui inceput si bucuria care vine la pachet cu asta.

cercei handmade lemn


Vara
este despre culoare, libertate, vacanta. Tocmai de aceea ai nevoie de stralucire. Vara pur si simplu nu poti fi monocrom, cand esti inconjurat de freamatul vietii care e la apogeu. Tocmai de aceea in sezonul estival nimic nu este prea mult. Poti sa porti linistita bijuterii extravagante, care atrag atentia prin marime si originalitate, fiindca vara toata lumea vrea sa iasa in evidenta. Pietrele sunt si ele prietenele tale in  acest anotimp, cu aerul lor pretios, epatant. Alege piese sofisticate chiar si pentru tinutele care par banale sau mai bine zis mai ales pentru ele, fiindca o sa vezi cum vor capata alta alura. Accesorizeaza chiar si tinutele deja incarcate de imprimeu sau cu croieli iesite din comun, o tusa subtila conferita de bijuteria potrivita fiind exact ce le trebuie.

Toamna nu este anosta sau trista, contrar parerii generale. Si bijuteriile pe care le porti asta trebuie sa exprime, ca ai gasit frumosul din viata ta. Am sugera sa alegi tonurile acestui anotimp pentru bijuteriile cumparate, lasand vestimentatia sa fie mai indrazneata cromatic. Foloseste-te mai mult de elemente naturale, piele, lemn, care sa iti uneasca energiile cu teluricul si care potenteaza prin simplitatea lor celelalte componente ale look-ului tau.

Iarna este despre lucruri clare, cam cum sunt cele pe care stratul de gheata le imbogateste cu o lumina noua, fara sa le rapeasca din frumusetea interioara in vreun fel. De aceea iti recomandam sa porti simboluri cu incarcatura straveche, cum este copacul vietii, spre exemplu, ce te tine aproape de propriile radacini, fara insa a-ti taia in vreun fel aripile. La tinutele de Revelion, spectaculoase neaparat, ar fi bine sa adaugi bijuterii puternic stilizate, ca marturie a esentei care ramane aceeasi, indiferent de trecerea timpului.

colier copacul vietii


Bijuteriile handmade sunt un mijloc de comunicare cu tine si cu lumea, permite-le sa iti fie alaturi mereu in cea mai frumoasa calatorie – cea a devenirii tale.

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.