Ilisio este o poveste de familie, pe care am pornit-o cu dorinta de a împărtăsi cu clientii nostri bucuria de a descoperi si purta accesorii unice, care celebrează frumusețea și diversitatea lumii, lucrate cu grijă din materiale naturale.

Bijuteriile sunt mai mult decât simple bucăți de metal - sunt un simbol, o legătură cu trecutul, o bucată din prezent de păstrat în inimile noastre. Vrem să împărtășim cu voi lumea boemă ilisio în fiecare bijuterie pe care v-o oferim.

Fabricate manual cu dragoste

Fiecare bijuterie este realizată manual cu dragoste de artizani care cred în echilibru și fericire. Combinăm frumusețea etnică și sentimentul boem cu pietre prețioase care își poartă propriile energii spirituale. Rezultatul? Porți un articol care reflectă sentimentul tău unic de sine și surprinde povestea ta în el.

Echilibru si fericire

Ilisio celebrează echilibrul și bucuria găsite în experiența noastră multiculturală, pasiunea noastră pentru călătorii și dragostea noastră pentru frumusețe și simplitate prin bijuterii frumoase realizate manual, care surprind lumea din jurul nostru în pietrele semiprețioase și culorile lor.

Frumusetea boemă la îndemâna ta

Răsfoiți prin colecția noastră de piese de bijuterii realizate manual, fiecare dintre ele va evoca un sentiment boem plin de dragoste pentru natură și pentru toate ofertele ei. Veți descoperi că este ușor să găsiți o piesă ilisio care să vă completeze stilul și personalitatea.

Nu purta doar bijuterii, poartă ilisio!

 

Magazinul online ilisio.ro este proprietatea Ilisio Trading SRL, companie înregistrată sub numărul J23/224/2021, CUI 43134952, cu sediul in strada Vaslui, Ghermanesti, judetul Ilfov.