GARANTII 
 

Toate produsele comercializate de către site-ul ilisio.ro beneficiază de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Garanția se dovedeste pe baza facturii de cumparare sau a bonului fiscal, iar pentru produsele care se vand insoțite de certificat de garanție, dovada se face cu certificatul de garanție corect completat, insoțit de bon fiscal si/sau factura. Pierderea facturii si/sau a bonului fiscal, atrag dupa sine pierderea garanției.

Pentru produsele insoțite de certificat de garanție, condițiile de acordare a garanției sunt menționate in cuprinsul acestuia. Pentru produsele care se vând fără certificat de garanție, garanția nu se acordă dacă s-au deteriorat din cauza manevrarii, a lovirii, a utilizarii necorespunzatoare, a depozitarii necorespunzatoare, a condițiilor meteo, a incendiilor sau a cazurilor particulare in care se constata ca defecțiunea nu provine din procesul de fabricare sau ambalare.

Daca un produs s-a defectat la 48 de ore din momentul cumpărării, beneficiarul poate cere inlocuirea produsului cu unul nou, dacă face dovada timpului trecut de la achiziționare prin factura si/sau bon fiscal.

Pentru orice problema legata de produse, trebuie să ne contactați la numarul de telefon 0787 203 324 sau la adresa de e-mail contact@ilisio.ro. În maxim 24 de ore după sesizare, veti fi contactat de un reprezentat Ilisio Trading SRL pentru a stabili maniera de soluționare a problemei.

In cazul in care se opteaza pentru repararea unui produs, durata maxima in care compania noastra se angajeaza sa verifice si sa execute reparația produsului, este de 15 zile lucratoare din momentul in care produsul ajunge in depozitul noastru. Garanția produsului se prelungeste cu perioada in care acesta a staționat in depozit pentru efectuarea reparației, cu condiția ca, beneficiarul, să facă dovada perioadei respective pe baza procesului verbal eliberat de compania noastra dupa efectuarea reparației. Dacă un produs nu se mai poate repara, se va inlocui cu un altul nou, insă, termenul de garanție pentru noul produs va fi egal cu perioada de garanție ramasa pentru produsul inlocuit.

 

RETUR

Informaţii privind exercitarea dreptului de retur

Clienții Ilisio beneficiază de drept de retur extins la 30 de zile, în condițiile prevăzute de politica de retur.

Aveţi întotdeauna la dispoziţie 30 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. Ilisio.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Dreptul de retur

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate IN STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE, înapoi la firma Ilisio.ro pe propria cheltuială. In cazul in care produsele care ajung la noi prezita zgarieturi sau sigilii rupte ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor.

Se va rambursa doar contravaloarea produsului/produselor, nu si transportul.

Pentru a returna comanda dumneavoastră vă rugăm completați acest formular: ilisio.ro/formular-retur

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 7 de zile calendaristice de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul in care nu primim acesta informaţie banii vă vor fi returnaţi în 7 de zile calendaristice din momentul preluării produselor returnate.

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar. Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Dacă dumneavoastră doriți să returnați un colet trebuie sa o faceti prin intermediul unei firme de curierat, Taxa de curier vă va fi returnată, doar în următoarele condiții: dacă produsul primit nu este degradat, nu are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastră. În cazul în care produsul nu satisface așteptările dumneavoastră sau mărimea nu este corespunzătoare această taxă nu vă va fi returnată.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online Ilisio.ro

 

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 30 zile calendaristice de utilizare gratuită. (Text extras integral din siteul Uniunii Europene)