Blog — bijuterii handmade RSSBijuteriile handmade si stilul vestimentar

Mergi la evenimente importante, la care lumea poarta lucruri mai mult pentru eticheta lor, decat pentru orice altceva? Indrazneste sa fii altfel, asuma-ti un bun gust atent studiat cu o tinuta unicat, al carui aer de minunata originalitate trebuie completat de o bijuterie handmade. Vei fi uimita de cata lume o sa te intrebe detalii despre ceea ce ai ales sa porti.

Continuă să citeștiBijuterii handmade in functie de anotimp

Fara urma de indoiala, bijuteriile handmade se potrivesc oricand pe parcursul anului, 365 de zile din 365. Pentru ca ele sunt o poveste simbolica, exprimand adevaruri despre cel care le-a dat viata faurindu-le si cel care le-a dat viata purtandu-le deopotriva. De energia lor deosebita, capabila sa incurajeze, sa tempereze si sa armonizeze, are nevoie oricine, mereu. Insa alegerile ne pot fi influentate nu doar de personalitate, ocazie, tinuta sau semn zodiacal, ci chiar si de anotimp. Primavara este despre renastere, o stim cu totii. Totul in jur pulseaza, creste, se deschide, iar bijuteriile nu fac exceptie de la regula. Daca hainele sunt indraznete, bijuteriile pot fi subtile si viceversa, ce conteaza este ca ele impreuna sa transmita acelasi mesaj...

Continuă să citeștiCe spune despre tine faptul ca alegi bijuterii handmade

Bijuteriile sunt o bucurie pentru oricine le poarta, insa dincolo de optiunile estetice, ele au capacitatea de a vorbi despre noi intr-un mod mult mai personal. Iubitorii de obiecte handmade, fie ele bijuterii sau altceva, inteleg si apreciaza inraurirea pe care o are energia celui care a facut obiectul asupra produsului finit si implicit asupra celui care il poarta sau il foloseste. Tocmai de aceea, apreciind acest dar, iubitorii de lucruri facute de mainile pricepute ale altora isi reconfirma felul de a fi aplecat spre spiritualitate, armonie, introspectie.

Continuă să citești