Bijuteriile handmade si stilul vestimentar

Bijuteriile handmade si stilul vestimentar

Mergi la evenimente importante, la care lumea poarta lucruri mai mult pentru eticheta lor, decat pentru orice altceva? Indrazneste sa fii altfel, asuma-ti un bun gust atent studiat cu o tinuta unicat, al carui aer de minunata originalitate trebuie completat de o bijuterie handmade. Vei fi uimita de cata lume o sa te intrebe detalii despre ceea ce ai ales sa porti.
Bijuterii handmade in functie de anotimp Citind Bijuteriile handmade si stilul vestimentar 3 minute

Sunt inca privite ca apanajul firilor boeme, lipsite de inhibitii. Asta desi multe dintre cele care aleg sa poarte astfel de podoabe nu isi petrec neaparat verile cu cortul in Vama Veche, impletindu-si cositele. Bijuteriile handmade au evoluat mult de la stilul margetulelor colorate insirate pe o ata, castigand in ceea ce priveste calitatea, trainicia si versatilitatea. Tocmai de aceea este timpul sa daramam impreuna mitul cum ca pot purta bijuterii handmade doar pustoaicele de liceu in vacanta de vara. Pentru ca exista atatea modele elegante, despre care nimeni la prima vedere nu ar spune ca se incadreaza in categoria handmade, incat este pacat sa nu valorificam acest univers cu fiecare ocazie.

Esti obligata la purtarea unei tinute serioase la job? Nicio problema, accesorizeaza-l cu o bijuterie nonconformista, care sa faca deux-piece-ul acela sa intoarca privirile tuturor. Ai curajul de a adauga culoare, forma, volum, orice te ajuta sa te exprimi cu adevarat. Sedintele anoste, rapoartele stresante si chiar si orele suplimentare sunt mai suportabile daca ai de partea ta ceva care sa iti dea incredere si putere. Nu trebuie sa iti fie teama sa contrazici asteptarile oamenilor, schimbarea nu a inceput niciodata cu oameni care urmau regulile cuminti.

Mergi la evenimente importante, la care lumea poarta lucruri mai mult pentru eticheta lor, decat pentru orice altceva? Indrazneste sa fii altfel, asuma-ti un bun gust atent studiat cu o tinuta unicat, al carui aer de minunata originalitate trebuie completat de o bijuterie handmade. Vei fi uimita de cata lume o sa te intrebe detalii despre ceea ce ai ales sa porti. Vei avea ocazia sa le demonstrezi ca frumusetea sta in ochii privitorului, dar si in asumarea celui care o etaleaza.

Urmeaza sa te casatoresti? Nu e cazul sa asculti de nimeni in ceea ce priveste nunta ta, nici cand vine vorba de bijuterii, nici la alte capitole. Este momentul unic in care trebuie sa te simti in largul tau, fericita pe deplin si frumoasa cum nu ai fost niciodata. Daca aceste sentimente ti le trezesc bijuteriile handmade, perfect, alege ceva cu o semnificatie aparte, cum este copacul vietii, si bucura-te de moment.

Da, accesoriile de acest gen sunt preferate in general in asociere cu tinute diafane, vaporoase, mai ales de persoane la randul lor foarte delicate, insa in realitate bijuteriile handmade sunt mult mai mult de atat, fix asa cum sunt si femeile care le aleg. Exprima-te cu ajutorul lor in toate momentele vietii si vei fi surprinsa si de cat de bine te vei simti, si de reactia admirativa a celorlalti.

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.